WED 6 p.m. Topic-Wednesday (no á la carte) DO | FR | SA 11.30 a.m. - 10 p.m [Kitchen 11.30 a.m. to 2 p.m. & 6.00 p.m.-9.30 p.m.] SO 11.30 a.m. - 5 p.m [Kitchen 11.30 a.m. to 4 p.m.] MO | DI closed
Heading 1
lunch menu
11.30 a.m. - 2 p.m
You are welcome to pre-order your lunch menu here (+90 cents take-away dishes or take your own dishes to pick up)
Keep scrolling down...
We are now closed, you can still place a future order.
Starte mit einer Zucchinicremesuppe mit Schwarzbrotcroutons |
Schweinerückensteak auf Chili Con Carne & Rosmarinkartoffeln
ODER
Vegetarischer Gemüsewrap mit Schnittlauchrahmsauce |
Vanillepudding mit Haselnuss-Schokosauce15,00 €15,00 EUR Unavailable
Starte mit einer Französischen Zwiebelsuppe |
Gönn’ dir danach Graf’s Grenadiermarsch (Schweinestelze, Speck, Bratwürstel)
mit Spiegelei und Krautsalat
ODER
Ketogenes Brokkolipüree mit gebratenen Pilzen |
Mini-Kaiserschmarrn mit Apfelmousse15,00 €15,00 EUR Unavailable